Sankt Annæ Pigekor
Koncert
Te Deum med 175 optrædende

Den 26. maj kan Sankt Annæ Pigekor opleves til en helt særlig koncert med det catalanske kor Cor Vivaldi. Sammen synger korene en dansk førsteopførelse af Albert Guinovarts Te Deum, hvor komponisten selv medvirker. Alle 140 sangere fra Sankt Annæ Pigekor medvirker i koncerten som i alt vil tælle 175 optrædende.

Cor Vivaldi fra Barcelona har vundet adskillige internationale priser og er ligesom Sankt Annæ Pigekor knyttet til en skole med en stærk sangtradition. Koncerten er et resultat af et tidligere samarbejde med de catalanske sangere. Sankt Annæ Pigekor var i juni 2016 på turné i Barcelona og her optrådte de to kor sammen for første gang.

Den catalanske komponist Albert Guinovart har komponeret en lang række værker for kor og orkester og underviser desuden i komposition på Escola Superior de Música de Catalunya.
Det store TE DEUM korværk er fra 2014 og benytter teksten fra den allerede i oldtiden almindelig brugte hymne til Treenighedens pris, Te Deum Laudamus (“Vi love dig, Gud”).

Koncertens første afdeling indeholder musik af den catalanske komponist Pau Casals, Brahms og Mendelssohn. Efter en pause opføres TE DEUM med 175 medvirkende.

Medvirkende:
Sankt Annæ Pigekor
Cor Vivaldi
Albert Guinovart, piano & komponist
Arnau Farré, orgel
Ramon Torramilans, slagtøj
Òscar Boada, dirigent
Anne Marie Granau, dirigent

Billetter på billetto.dk til 100 kr. for voksne og 50 for børn under 16 år eller i døren til 120 kr. / 60 kr.

KALENDER OG NYHEDER
 • Koncert
  Fre 04.05.2018 / kl. 19:00
  Holmens Kirke, Holmens Kanal 21, 1060 København K
  Så syng da, Danmark!
  I anledning af Danmarks befrielse i 1945 synger Sankt Annæ Pigekor koncert den 4. maj i Holmens Kirke med Det Danske Pigekor og Musikkonservatoriets Børnekor.
 • Koncert
  Fre 25.05.2018 / kl. 17:00
  Esajas Kirke, Malmøgade 14, 2100 København Ø
  Cor Vivaldi – Petits cantors de Catalunya
  Det spanske pigekor Cor Vivaldi - Petits cantors de Catalunya synger koncert i Esajas Kirke på Østerbro 25. maj kl. 17:00. Koncerten er et led i besøget hos Sankt Annæ Pigekor og
  koncerten er meget fin chance for at høre et at de dygtigste kor i spanien!


 • Koncert
  Lør 26.05.2018 / kl. 17:00
  Helligaandskirken, Strøget
  Te Deum med 175 optrædende
  Den 26. maj kan Sankt Annæ Pigekor opleves til en helt særlig koncert med det catalanske kor Cor Vivaldi. Sammen synger de en dansk førsteopførelse af Albert Guinovarts Te Deum, hvor komponisten selv medvirker. Alle 140 sangere fra Sankt Annæ Pigekor medvirker i koncerten som i alt vil tælle 175 optrædende.
 • Pigekoret
  En ny sæson venter!
  Med koncerter og turnéer herhjemme og i udlandet, samarbejder med Ensemble Storstrøm og Danmarks Underholdningsorkester og et besøg fra Catalonien går Sankt Annæ Pigekor en spændende sæson i møde.
 • Pigekoret
  Kategori-vinder og to gulddiplomer til Sankt Annæ Pigekor
  Sankt Annæ Pigekor blev kategorivinder og vandt to gulddiplomer i Linz under den den netop overståede Int. Anton Bruckner Choir Competition & Festival