Sankt Annæ Pigekor
Sankt Annæ Pigekor
Rejsekoncert i Esajas Kirke

Sankt Annæ Pigekor deltager i år i den internationale Anton Bruckner korkonkurrence og festival i Linz i Østrig. Ved koncerten i Esajas Kirke præsenteres konkurrencerepertoiret i et fyraftenskoncertformat.
Koret har deltaget i konkurrencen to gange og fået fine guldplaceringer begge gange. Sankt Annæ Pigekor skal konkurrere i en kategori for lige stemmer op til 19 år. Korets 14-15-årige sangere vil altså kunne måle sig med ældre sangere end dem selv. Desuden skal de konkurrere i kategorien Sacred Music, hvor der ikke er nogen aldersbegrænsninger.

Inden konkurrencen i Linz besøger koret Berleburg. I samarbejde med Kulturgemeinde Bad Berleburg og H.K.H. Prinsesse Benedikte, optræder Sankt Annæ Pigekor på Schloss Berleburg ved en koncert den 18. juni 2019, hvor H.K.H. Prinsesse Benedikte også vil være til stede.

På repertoiret i Esajas Kirke er værker af bl. a. Britten, Holten, Esenvald, Schubert og Gjeilo

Dirigent, Anne-Marie Granau
Klaver, Mette Juliane Christensen

Fri entré!

KALENDER OG NYHEDER
 • Pigekoret
  Guld til pigekoret
  Sankt Annæ Pigekor deltog i den syvende International Bruckner Competition i Linz i Østrig, hvor de vandt flotte placeringer.

 • Sankt Annæ Pigekor
  Turné til Bad Berleburg og international Bruckner Festival 2019
  På en sommerturné den 17.-23. juni deltager Sankt Annæ Pigekor i '7th International Anton Bruckner Choir Competition & Festival' i Linz i Østrig. Inden konkurrencen i Linz optræder Sankt Annæ Pigekor på Schloss Berleburg, i samarbejde med Kulturgemeinde Bad Berleburg og H.K.H. Prinsesse Benedikte.
 • Sankt Annæ Pigekor
  Fre 14.06.2019 / kl. 17:00
  Esajas Kirke, Malmøgade 14, 2100 København, Danmark
  Rejsekoncert i Esajas Kirke
  Sankt Annæ Pigekor deltager i år i den internationale Anton Bruckner korkonkurrence og festival i Linz i Østrig. Ved koncerten i Esajas Kirke præsenteres konkurrencerepertoiret i et fyraftenskoncertformat. Der er fri entré og værker af bl. a. Britten, Holten, Esenvald, Schubert og Gjeilo.
 • Sankt Annæ Pigekor
  Kategori-vinder og to gulddiplomer til Sankt Annæ Pigekor
  Sankt Annæ Pigekor blev kategorivinder og vandt to gulddiplomer i Linz under den den netop overståede Int. Anton Bruckner Choir Competition & Festival