Sankt Annæ Pigekor
Sankt Annæ Pigekor
Expired: Vivaldis Dixit Dominus – Sankt Annæ Pigekor, Concerto Copenhagen og DKDM – Maribo

Vivaldis ’Dixit Dominus’ samt ny musik af Nick Martin.

Concerto Copenhagen og Sankt Annæ Pigekor har i en årrække haft et frugtbart koncertsamarbejde med udgangspunkt i barokmusik, skrevet til unge, hjemløse kvinder i 1700-tallets Venedig. Til denne koncertproduktion dykker kor og orkester ned i Antonio Vivaldis ‘Dixit Dominus’, RV 595. I orkestret medvirker desuden barokmusik-studerende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Den herboende engelske komponist Nick Martin har tidligere skrevet et stabat mater til Sankt Annæ Pigekor, Andrea Pellegrini og Bjarke Mogensen og med et helt nyt værk, Two Doomer Laments, for kor og barokorkester skabes en spændende kontrast til Vivaldis musik.

Ligesom unge hjemløse kvinder i 1700-tallets Venedig fik en fremragende musikalsk uddannelse med læremestre som fx Vivaldi, er idéen om dannelse og læring også et vigtigt aspekt af dette projekt i forhold til at bygge bro og skabe læring på tværs af tre institutioner i dansk musikliv; Concerto Copenhagen, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Sankt Annæ Pigekor fra Sangskolen på Sankt Annæ Gymnasium.

Medvirkende:

Sankt Annæ Pigekor

Concerto Copenhagen, koncertmester Peter Spissky

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium

Anne Marie Granau, musikalsk ledelse

Entré: 150 kr./80 kr. for medlemmer af Maribo Musikforening.

Fri entré for børn og unge under 25 år.

Billetter købes ved indgangen.

Arrangeret i samarbejde med Maribo Musikforening.

KALENDER OG NYHEDER