Sankt Annæ Pigekor
Sankt Annæ Pigekor
Anne-Terese Sales er ny chefdirigent for Sankt Annæ Pigekor

Det er med meget stor fornøjelse at vi endelig kan løfte sløret for, hvem der skal stå i spidsen for Sankt Annæ Pigekor.

Den 1. august tiltræder Anne-Terese Sales som ny chefdirigent for Sankt Annæ Pigekor. Anne-Terese Sales har mange års erfaring som korleder for både børnekor, ungdomskor og voksenkor – herunder Kammerkoret Laetitia Musica, Det Danske Pigekor, i Esajas Kirke og som instruktør ved korstævner.
Hun har en kandidatgrad i korledelse fra Syddansk Musikkonservatorium og er desuden uddannet hørelærepædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Anne-Terese har sideløbende med sit virke som dirigent undervist i hørelære på det Kongelige Danske Musikkonservatorium og på Sankt Annæ Gymnasiums MGK.

Vi ser meget frem til samarbejdet med Anne-Terese om alle de spændende musikalske oplevelser, der venter for koret samt for publikum, og vi ser frem til at byde Anne-Terese velkommen til august.

“Det er med stor glæde og forventning at jeg starter som chefdirigent for Sankt Annæ Pigekor. Jeg ser utrolig meget frem til at lære pigerne at kende, og til al den smukke musik, vi skal lave sammen. “ siger Anne-Terese Sales

KALENDER OG NYHEDER