Sankt Annæ Pigekor
Pigekoret
Guld til pigekoret

Sankt Annæ Pigekor tog med et hold på 44 sangere til den syvende International Bruckner Competition i Linz i Østrig, hvor de deltog i to kategorier.

Koret stillede op i kategorierne ”ungdomskor for lige stemmer” og ”Sacred Music” og var oppe imod seks andre kor fra hele verden – fire voksenkor og to ungdomskor. Pigerne fik en guldplacering i begge kategorier, idet de vandt den første kategori og kun var 0,7 point fra også at vinde den anden kategori. De blev kun overgået af det svenske voksenkor Norrlands Nations Kammarkör.

Pigekoret optrådte også i St. Florian klostret i Marmorsaal, hvor den store komponist Anton Bruckner har gået i korskole som barn.

På vej til konkurrencen i Linz var koret desuden i Bad Berleburg, hvor korets protektor Prinsesse Benedikte bød velkommen til reception på slottet, og hvor de sang koncert arrangeret af Kulturgemeinde Bad Berleburg.

KALENDER OG NYHEDER
 • Pigekoret
  Guld til pigekoret
  Sankt Annæ Pigekor deltog i den syvende International Bruckner Competition i Linz i Østrig, hvor de vandt flotte placeringer.

 • Sankt Annæ Pigekor
  Turné til Bad Berleburg og international Bruckner Festival 2019
  På en sommerturné den 17.-23. juni deltager Sankt Annæ Pigekor i '7th International Anton Bruckner Choir Competition & Festival' i Linz i Østrig. Inden konkurrencen i Linz optræder Sankt Annæ Pigekor på Schloss Berleburg, i samarbejde med Kulturgemeinde Bad Berleburg og H.K.H. Prinsesse Benedikte.
 • Sankt Annæ Pigekor
  Fre 14.06.2019 / kl. 17:00
  Esajas Kirke, Malmøgade 14, 2100 København, Danmark
  Rejsekoncert i Esajas Kirke
  Sankt Annæ Pigekor deltager i år i den internationale Anton Bruckner korkonkurrence og festival i Linz i Østrig. Ved koncerten i Esajas Kirke præsenteres konkurrencerepertoiret i et fyraftenskoncertformat. Der er fri entré og værker af bl. a. Britten, Holten, Esenvald, Schubert og Gjeilo.
 • Sankt Annæ Pigekor
  Kategori-vinder og to gulddiplomer til Sankt Annæ Pigekor
  Sankt Annæ Pigekor blev kategorivinder og vandt to gulddiplomer i Linz under den den netop overståede Int. Anton Bruckner Choir Competition & Festival