Sankt Annæ Pigekor
Sankt Annæ Pigekor
Jubilerende gæster fra Sønderjysk Pigekor

Sønderjysk Pigekor, der i 2019 fejrer 25 års jubilæum, besøger Sankt Annæ Pigekor den første weekend i februar. Det er en årelang tradition som begge kor nyder godt af og i weekenden kan korene opleves sammen den 2. februar kl. 17.00 i Helligaandskirken på Strøget, hvor de synger værker af bl.a. Britten, Rutter, Weyse, Arnesen. Her dirigerer både Mette Rasmussen og Anne Marie Granau.

Søndag den 3. februar kl. 11.00 medvirker begge kor i højmessen i Helligaandskirken og endelig kan Sønderjysk Pigekor og dirigent Mette Rasmussen opleves i deres egen koncert samme dag kl. 15.00  i Esajas Kirke på Østerbro. Der er gratis entré både 2. og 3. februar.
I maj måned er det Sankt Annæ Pigekors tur til at gæste Sønderborg. Her skal vores sangere bl.a. medvirke i Sønderjysk Pigekors stort anlagte jubilæumskoncert i Alsion i Sønderborg.
KALENDER OG NYHEDER
 • Sankt Annæ Pigekor
  Samarbejde med Concerto Copenhagen og DKDM
  Det venetianske 'Ospedale-repertoire' er en glemt musikalsk skat, der af flere grunde fortjener at blive genopdaget. Sankt Annæ Pigekor har indledt et flerårigt samarbejde med Concerto Copenhagen om dette repertoire. Ved tre koncerter 22.-24. februar kan Sankt Annæ Pigekor, Concerto Copenhagen samt studerende fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium opleves i Trinitatis Kirke, Sct Mariæ Kirke og i Koncertkirken.
 • Sankt Annæ Pigekor
  Jubilerende gæster fra Sønderjysk Pigekor
  Sønderjysk Pigekor, der i 2019 fejrer 25 års jubilæum, besøger Sankt Annæ Pigekor den første weekend i februar. Det er en årelang tradition som begge kor nyder godt af og i weekenden kan korene bl.a. opleves sammen den 2. februar kl. 17.00 i Helligaandskirken.
 • Sankt Annæ Pigekor
  Lør 06.04.2019 / kl. 17.00
  Holmens Kirke, Holmens Kanal 21, 1060 København K
  SPRING IS HERE! Sankt Annæ Pigekor, Afenginn, Maggie Björklund
  Efter ti dages turné i Californien i marts vender Sankt Annæ Pigekor, Afenginn og Maggie Björklund tilbage og præsenterer repertoiret fra turnéen ved en koncert i Holmens Kirke den 6. april kl. 17.00. Koncerten er den eneste mulighed for at opleve samarbejdet i Danmark. Bl.a. med dansk førsteopførelse på programmet.
 • Sankt Annæ Pigekor
  Kategori-vinder og to gulddiplomer til Sankt Annæ Pigekor
  Sankt Annæ Pigekor blev kategorivinder og vandt to gulddiplomer i Linz under den den netop overståede Int. Anton Bruckner Choir Competition & Festival